Mancare de conopida
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Mâncare de linte cu cârnați de morteau
-
Chifteluțe de conopidă la air fryer- rețeta economică și vegetariană
-
Crema de conopida, lapte de cocos si somon fumé
-
Chiftelute din broccoli si conopida
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Spalam conopida foarte bine pentru a alunga eventualele insecte, si o desfacem in buchetele mici pentru a fierbe usor in oala.
O punem la fiert cu apa si sare si lasam cam 30minute. - Intre timp taiem ceapa marunt si o punem la calit intr-o tigaie cu 1 ceasca de apa si 1 sau 2lg de ulei de masline, aprox 10 min.
Apoi taiem ardeiul si morcovul ras care le punem peste ceapa cand aceasta s-a calit bine si mai lasam 5 minute in tigaie. - Cand toate legumele sunt gata le punem deoparte si verificam conopida daca s-a fiert.
Cand si conopida este gata punem legumele peste aceasta, impreuna cu boiaua dulce si o lasam sa scada. - Daca mancarea este aproape gata verificam daca mai este nevoie de condimente.
Stingem focul si punem patrunjelul taiat marunt.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: