Spalam conopida foarte bine pentru a alunga eventualele insecte, si o desfacem in buchetele mici pentru a fierbe usor in oala. O punem la fiert cu apa si sare si lasam cam 30minute.
Intre timp taiem ceapa marunt si o punem la calit intr-o tigaie cu 1 ceasca de apa si 1 sau 2lg de ulei de masline, aprox 10 min. Apoi taiem ardeiul si morcovul ras care le punem peste ceapa cand aceasta s-a calit bine si mai lasam 5 minute in tigaie.
Cand toate legumele sunt gata le punem deoparte si verificam conopida daca s-a fiert. Cand si conopida este gata punem legumele peste aceasta, impreuna cu boiaua dulce si o lasam sa scada.
Daca mancarea este aproape gata verificam daca mai este nevoie de condimente. Stingem focul si punem patrunjelul taiat marunt.
Comentarii:
Pare ft ușoară sper sa fie si buna
Super
Foarte buna
Res beaucoou
Super chiar ce cautam
Foarte buna!!!!!!