Mancare de conopida

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected

      Taboulé de conopida - 100% vegetarian


      Preparare

      Preparare20 min
      Gătire40 min
      • Se curata conopidele de cotor si se rup buchetele.
        Se pune apa cu sare la fiert.Pana ce incepe apa sa fiarba conopida se tine in apa.
      • Se toaca marunt ceapa.Cand incepe apa sa clocoteasca se oparesc buchetelele de conopida cam 1-2 minute.Se scot cu spumiera.
      • Se pune ceapa la calit in oala.Se adauga bulionul peste ceapa si se amesteca bine.
        Apoi se adauga cele 2 linguri de faina si se amesteca bine ca sa nu faca cocoloase.
      • Se adauga 6 polonice de apa din apa in care am oparit conopida.Se lasa apa sa fiarba cu ceapa. Se pune si conopida si se mai adauga 1-2 polonice de apa.
      • Se pune capacul la oala si se lasa sa fiarba pana ce se inmoaie bine conopida, cam in 30-40 minute.


      Întrebări


      Poze cu rețata gătită de membri

      Comentarii

      Punctează această reţetă:

      • pagina 1 / 7
      09/12/2016

      Foarte bun

      am gătit această rețetă
      (0) (0) abuz
      07/09/2016

      Bad

      am gătit această rețetă
      (0) (0) abuz
      01/04/2015

      Mi se pare prea multa conopida. Eu adaug si morcov taiat marunt. Ca ceapa se poate folosi si prazul.

      am gătit această rețetă
      (1) (1) abuz
      11/02/2014

      Foarte gustoasa

      am gătit această rețetă
      (0) (0) abuz
      06/12/2013

      Buna rau mss

      am gătit această rețetă
      (0) (0) abuz
      07/11/2013

      Forte buna

      am gătit această rețetă
      (0) (0) abuz
      11/10/2013

      Dar ca la orice mancare din plante varzoase un pic de marar nu cred ca strica

      am gătit această rețetă
      (2) (0) abuz
      14/09/2013

      Foarte buna si simplu de facut.

      am gătit această rețetă
      (0) (0) abuz
      04/06/2013

      Foarte usoare de preparat..cred ca si gustoasa

      am gătit această rețetă
      (0) (0) abuz
      constanta_s2014
      constanta_s2014, 04/04/2021

      Recomand amidon alimentar in loc de faina, ar merge si putina boia dulce si neaparat verdeata: marar+patrunjel!

      (3) (0) abuz
      • pagina 1 / 7



      +