Mancare de conopida

Ingrediente
6
Cost estimat: 8.96Euros€ (1.49€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Conopida se desface in bucatele potrivite si se pune la fiert in apa cu sare. Atentie o vom fierbe doar pe jumatate.
- Carnea de pui se prajestesi se da deoparte. Calim ceapa, adaugam morcovii si ardeii. Cand legumele sunt patrunse, se adauga carnea, conopida si 500 ml apa. Se lasa totul sa fiarba la foc potrivit.
- Cand toate legumele si carnea au fiert se completeaza cu suc de rosii si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si boia. Preincalzim cuptorul si introducem vasul pentru 20-30 de minute.
- Daca va plac sosurile mai legate puteti adauga o lingura de amidon alimenatar sau faina dizolvat/a in apa, eu recomand sa nu .
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 163Kcal
- Carbo: 8.7g
- Grăsimi: 2.1g
- Grăsimi sat.: 0.6g
- Proteine: 23.2g
- Fibre: 7.3g
- Zahăr: 8.2g
- ProPoints: 4
- SmartPoints: 4
Informații nutriționale pentru 1 porție (350g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Mihai,
10/02/2019
E foarte buna mancarea, eu adaug si putina bere neagra cand fierbe.
am gătit această rețetă
16/09/2017
Foarte buna !
Pentru carcotasi (destui, vad) : nu va place, nu mancati.
Pentru cei cu analizele literare : va puteti exersa ideile pe
alte site-uri, nu neaparat pe cele culinare.
am gătit această rețetă
H
18/03/2016
Este foarte buna mai ales ca mie imi place conopida eu o mananc si fiarta cu sare si apoi scoasă si pus un fir de ulei de măslină.merita încercata.pofta buna
am gătit această rețetă