Kedgeree
Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Ragoût vegetarian
-
Risotto cu ciuperci - super rapid la thermomix
-
Pui cu lamaie la cuptor
-
Zucchini cu lamaie si feta
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Intr-un vas punem la fiert fileurile de macrou,pentru cca 4-5 minute.dupa acest timp le scoatem si le curatam de pielita si le rupem in bucati,alegind eventualele oase restante.intr-o tigaie teflonata punem la topit lingura de unt,o incingem si dam drumul in ea cepei tocate,amestecam,adaugam si o ligurita de pudra de curry si stingem cind ajunge la fierbere cu putina zeama de la fierberea pestelui,3-4 linguri,pina cind zeama scade si ceapa este gatita,daca nu ,mai adaugam o lingura-doua de lichid.
- Adaugam peste ceapa sare si piper, dupa gust,amestecam bine,dupa care adaugam orezul fiert,amestecam iar,incorporam si bucatile de peste,precum si feliile de ou fiert,rezervind citeva pentru decor.omogenizam bine acest amestec si-l lasam pe foc citeva minute,cca 4-5 ,sa-si impreuneze aromele,amestecind din cind in cind ,cu grija,adaugam patrunjelul si gata,mincarica poate fi servita.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Stela Popa,
23/05/2023
O observatie, nu despre reteta. Adriane, banuiesc ca ai mai fost pe la scoala. Retine, FACUTO se scrie FACUT-O, adica ai facut reteta. In cazul de fata O este reteta. Daca nu stii, intai invata si dupa aceea comenteaza in scris
10/07/2018
Nu suport mirosul de curry si nici gustul ,in rest nu cred ca are ce sa fie rau
O