Intr-un vas punem la fiert fileurile de macrou,pentru cca 4-5 minute.dupa acest timp le scoatem si le curatam de pielita si le rupem in bucati,alegind eventualele oase restante.intr-o tigaie teflonata punem la topit lingura de unt,o incingem si dam drumul in ea cepei tocate,amestecam,adaugam si o ligurita de pudra de curry si stingem cind ajunge la fierbere cu putina zeama de la fierberea pestelui,3-4 linguri,pina cind zeama scade si ceapa este gatita,daca nu ,mai adaugam o lingura-doua de lichid.
Adaugam peste ceapa sare si piper, dupa gust,amestecam bine,dupa care adaugam orezul fiert,amestecam iar,incorporam si bucatile de peste,precum si feliile de ou fiert,rezervind citeva pentru decor.omogenizam bine acest amestec si-l lasam pe foc citeva minute,cca 4-5 ,sa-si impreuneze aromele,amestecind din cind in cind ,cu grija,adaugam patrunjelul si gata,mincarica poate fi servita.
O observatie, nu despre reteta. Adriane, banuiesc ca ai mai fost pe la scoala. Retine, FACUTO se scrie FACUT-O, adica ai facut reteta. In cazul de fata O este reteta. Daca nu stii, intai invata si dupa aceea comenteaza in scris
Comentarii:
Ffff,buna,am facuto
O observatie, nu despre reteta. Adriane, banuiesc ca ai mai fost pe la scoala. Retine, FACUTO se scrie FACUT-O, adica ai facut reteta. In cazul de fata O este reteta. Daca nu stii, intai invata si dupa aceea comenteaza in scris
Bun si usor de pregatit
Nu suport mirosul de curry si nici gustul ,in rest nu cred ca are ce sa fie rau
Super!