Pentru inceput, spalam foarte bine fuduliile si le curatam de eventualele pielite de pe ele. Le oparim si le punem pe un prosop de hartie pentru a le scurge.Incingem o tigaie si punem uleiul in ea. Cand s-a incalzit si uleiul introducem in tigaie ceapa si usturoiul pentru a se cali un pic.
Cand ceapa a devenit lucioasa, adaugam si rosiile din conserva si ardeiul gras taiat. Pentru cine doreste o aroma mai picanta, poate sa adauge si ardei iute .
Adaugam fuduliile in tigaie si le prajim 10 minute. Mai adaugam un pic de apa fiarta, pentru a lasa sa mai stea pe foc inca vreo 10 minute, in asa fel ca aromele sa se patrunda bine si fuduliile sa fie bine facute. Se servesc cu ce garnitura doriti dar cu mult sos.
Comentarii (12):
Bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
YAAKKKKKKKKKKKKKKk
Ok ! maine o incercam.
Am incercat diverse alte retete, dar ma intorc mereu la aceasta. E pur si simplu delicioasa ! Multumesc !
Sambata voi gati, pare gustos...
Superbe fuduliile tale!
Bineeee
SUPER RETETA
Sper sa gasesc.
plec acu la Penes
Foarte proasta reteta am mancat eu