Fudulii de curcan

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Pentru inceput, spalam foarte bine fuduliile si le curatam de eventualele pielite de pe ele. Le oparim si le punem pe un prosop de hartie pentru a le scurge.Incingem o tigaie si punem uleiul in ea. Cand s-a incalzit si uleiul introducem in tigaie ceapa si usturoiul pentru a se cali un pic.
  • Cand ceapa a devenit lucioasa, adaugam si rosiile din conserva si ardeiul gras taiat. Pentru cine doreste o aroma mai picanta, poate sa adauge si ardei iute .
  • Adaugam fuduliile in tigaie si le prajim 10 minute. Mai adaugam un pic de apa fiarta, pentru a lasa sa mai stea pe foc inca vreo 10 minute, in asa fel ca aromele sa se patrunda bine si fuduliile sa fie bine facute. Se servesc cu ce garnitura doriti dar cu mult sos.
MazdaRX8MazdaRX8

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

Dorel

Bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

YAAKKKKKKKKKKKKKKk

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ok ! maine o incercam.

abuz

anonymous

Am incercat diverse alte retete, dar ma intorc mereu la aceasta. E pur si simplu delicioasa ! Multumesc !

abuz

anonymous

Sambata voi gati, pare gustos...

abuz

anonymous

Superbe fuduliile tale!

abuz

anonymous

Bineeee

abuz

anonymous

SUPER RETETA

abuz

anonymous

Sper sa gasesc.
plec acu la Penes

abuz

anonymous

Foarte proasta reteta am mancat eu

abuz
  • pagina 1 / 2