Fudulii de curcan
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Pentru inceput, spalam foarte bine fuduliile si le curatam de eventualele pielite de pe ele. Le oparim si le punem pe un prosop de hartie pentru a le scurge.Incingem o tigaie si punem uleiul in ea. Cand s-a incalzit si uleiul introducem in tigaie ceapa si usturoiul pentru a se cali un pic.
- Cand ceapa a devenit lucioasa, adaugam si rosiile din conserva si ardeiul gras taiat. Pentru cine doreste o aroma mai picanta, poate sa adauge si ardei iute .
- Adaugam fuduliile in tigaie si le prajim 10 minute. Mai adaugam un pic de apa fiarta, pentru a lasa sa mai stea pe foc inca vreo 10 minute, in asa fel ca aromele sa se patrunda bine si fuduliile sa fie bine facute. Se servesc cu ce garnitura doriti dar cu mult sos.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Dorel
Bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
am gătit această rețetă
anonymous
YAAKKKKKKKKKKKKKKk
am gătit această rețetă
anonymous
Ok ! maine o incercam.
anonymous
Am incercat diverse alte retete, dar ma intorc mereu la aceasta. E pur si simplu delicioasa ! Multumesc !
anonymous
Sambata voi gati, pare gustos...
anonymous
Superbe fuduliile tale!
anonymous
Bineeee
anonymous
SUPER RETETA
anonymous
Sper sa gasesc.
plec acu la Penes
anonymous
Foarte proasta reteta am mancat eu