Se pune apa la fiert intr-o oala potrivita. Apa trebuie sa treaca de jumatatea oalei. Se adauga in apa o lingura de otet. Otetul are rolul de a inghega albusul si a nu-l lasa sa se imprastie in apa fierbinte.
Cand apa fierbe se adauga oul. Se lasa cinci-zece minute in functie de cat de tare sau de moale vrei sa fie galbenusul.
Se serveste cu sare, condimente si putin unt deasupra! Sau cu rosii, ardei gras, cascaval, branza etc
Eu mananc ouale romanesti cu spanac. Sunt foarte bune. La fel de bune sunt si cu mamaliga cu smantana. Vreau sa le incerc la micul dejun cu paine cu unt si o cafea. Sunt tare curioasa.
Comentarii:
Bunisor
Am incercat.o si este delicioasa
Super
Excelent
Eu mananc ouale romanesti cu spanac. Sunt foarte bune. La fel de bune sunt si cu mamaliga cu smantana.
Vreau sa le incerc la micul dejun cu paine cu unt si o cafea. Sunt tare curioasa.