Pregatim o marinata din mustar, ulei, pasta de ardei, usturoi pisat, sos de soia, boia, jumatate din cimbru si piper. Pieptul de pui il taiem fasii, late cam cat 2 degete. Punem carnea intr-o punga care se inchide ermetic sau intr-un vas si turnam marinata peste, amestecand bine.
Lasam la frigider cel putin 3 ore, noi am lasat vreo 10, si a intrat toata boiaua in pui. Incingem cuptorul la 180 de grade si pregatim un amestec din faina, fulgii de porumb zrobiti putin cu sucitorul, pesmet, sare, piper si restul de cimbru.
Bucatile de pui, scoase din marinata, le dam prin acest amestec, si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.
Dam la cuptor cam 20 - 25 de minute, dupa care intoarcem fiecare bucata si mai lasam inca vreo 20 - 30 de minute, pana cand sunt patrunse, iar crusta se rumeneste.
Merg de minune cu o salata, un pahar de bere sau pentru cei indrazneti, niste cartofi prajiti. Aceste crispy strips, de care si colonelul Sanders ar fi incantat, au aproximativ 220 calorii la 100 de grame.
Sunt foarte bune , eu am folosit ciocanele de pui si am redus din sosul de soia care mi s-a parut mult avand in vedere ca este foarte sarat . Am mai pus doar o lingura de pasta de ardei , este suficient atat pentru culoare cat si pentru gust fiind amaruie .
Comentarii:
Sunt foarte bune , eu am folosit ciocanele de pui si am redus din sosul de soia care mi s-a parut mult avand in vedere ca este foarte sarat . Am mai pus doar o lingura de pasta de ardei , este suficient atat pentru culoare cat si pentru gust fiind amaruie .
"piept de pui dezosat si fara pielita" Cred ca ai vrut sa scrii "fara piele".nu "fara pielita"
Voi gati chiar astazi ,ca=mi lasagura apa !!!!!!!!!!!!!!
O sa incerc,cred ca este delicioasa,multumesc.
Minunat. Gusts chiar.
Mi se par excelente!!!o sa incerc si eu!!!
Arata super
Tare
Eschisito............
Bun