Petitchef

Chefal cu usturoi si rozmarin

Felul principal
4 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pestele se curata de solzi, se eviscereaza, se spala in cateva ape dupa care se usuca.
  • Se umplu pestii cu usturoi tocat marunt si rozmarin.
  • Se ung pestii cu ulei de masline. Se condimenteaza cu sare si piper.
  • Se ung pestii cu ulei de masline. Se condimenteaza cu sare si piper.
  • Servim cu cartofi natur sau de ce nu cartofi cu rozmarin.


Întrebări:




Comentarii:

12/07/2013

Super

(0) (0) Abuz
29/12/2012

Tres bon!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi! Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează