Cotlet de miel la cuptor cu rozmarin si jeleu de menta

Cotlet de miel la cuptor cu rozmarin si jeleu de menta
Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se combina toate ingredientele intr-o punga si se marineaza cam o jumatate de ora.
    Apoi se dau la cuptor in functie de tabelul de mai jos.
    Se serveste cu jeleu de menta si legume la cuptor.

Punctează această reţetă

retete30minuteRetete30minute

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Pare o reteta postata doar sa epateze si sa ne arate ce stie face autorul.
De acord cu comentariul de dinainte.
In plus treaba cu termometrul si temperatura carnii este foarte faina dar un pic mai greu de aplicat in viata reala din Romania.......

abuz

anonymous

Foarte superficiala descrierea modului de preparare ..de unde iau jeleul de menta si ce se poate sevi linga carnea de miel astfel prepata?

abuz