Incepem cu dovleacum care trebuie pus la cuptor cat mai repede ca ii trebuie destul de mult pana se face moale spalam dovleacul il taiem in doua,curatam partea cu seminte si il punem pe o tava il punem la cuptor circa o ora jumate.
Intre timp curatam cartofii, le taiem cuburi si ii punem la fiert in apa cu sare. Snitelul personal inmuiat in apa cu delicat timp de 30 min .
Deobicei nu fierb soia il inmoi in apa cu delicat 30 min dupa care stors bine de apa condimentat si pe o parte si alta cu condiment barbeque asezat intr-o tava, stropit cu ulei si presarat deasupra un pic de pesmet, pus la cuptor circa 30 min .
Cand cartofii au fiert se scot cartofii cu o paletina din apa, pastrati apa ca vom avea nevoie de ea daca dovleacul s-a copt bine, il scoatem din cuptor il lasam un pic sa se raceasca ca sa il putem prinde in mana, dupa ce s-a racit cu ajutorul unei linguri scobim miezul si il asezam peste cartofii fierti,adaugam, o lingurita de curry, apa in care a fiert cartofii o lingura de unt sau ulei de masline.
Cu ajutorul mixerului vom obtine o pasta de cartofi de culoare portocalie adaugam peste frunze da patrujel verde tocat marunt si amestecam.Scoatem si snitelele din cuptor.Se serveste cald cartofii cu snitele de soia si castraveti murati sau salata de cruditati.
Comentarii:
Ok