Bucatini all'amatriciana

Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Paste amatriciana, rețeta tradițională pas cu pas
-
Penne all'arrabbiata: un clasic italian reconfortant!
-
Salata de paste cu pesto de dovlecei, mozzarella și roșii uscate
-
Paste cremoase cu burrata și roșii cherry
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Pastele se fierb conform indicatiilor de pe cutie . Intre timp se pregateste sosul.Se pune uleiul la incins , se adauga kaizerul taiat cubulete , se prajeste putin , se scoate si se pastreaza cald.
- Ceapa tocata marunt si ardeiul rotocoale se pun in uleiul ramas si se calesc pana ceapa isi schimba putin culoarea , se adauga rosiile decojite , fara seminte , taiate cubulete.
- Se lasa cam 5 minute , se pune inapoi kaizerul si se adauga sare.Se adauga in sos si pastele scurse si se mai lasa pe foc 1 minut.
- Pastele se aseaza pe farfurie , se presara cu parmezan ras si busuioc.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!