Petitchef

Beef Wellington

Felul principal
6 porții
20 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Carnea curatata de grasimi se sareaza, pipereaza si se prajeste in putin ulei incons, pana se rumeneste frumos, apoi se lasa deoparte sa se racoreasca.
  • Ciupericile curatate si taiate felii se pun in robotul de bucatarie, se maruntesc prin pulsare, apoi se pun la prajit intr-o tigaie curata, fara nici un adaos, vrem sa le zvantam bine de tot, sa stea legate dar sa nu fie umede. Dureaza in jur de 10 minute si se amesteca f des.
  • Pe o folie de plastic se face un culcus din feliile de prosciutto, se astern ciupercile in strat de cca 7 mm grosime, se plaseaza in centru bucata de carne unsa in prealabil cu mustar .
  • Se inveleste carnea strans cu 'cuvertura' de mai sus si invelit totul in folie de plastic, se da la rece pentru 30 de minute.
  • Auatul de foitaj se intinde in foaie de 3 mm carnea 'invelita' se aseaza in centrul patratului de aluat. Taina: se unge cu galbenus si invelisul de prosciutto si aluatul, pentru a le suda in timpul coacerii. Aluatul trebuie sa ramana lipit de carne.
  • Se inveleste carnea cu aluatul, ca in imagine ori ca in clipul cu Ramsay, se cresteaza aluatul si se da la cuptorul incins in prealabil la 360F (180C) si se coace in jur de 40-50 de minute pana aluatul e bine rumenit si carnea este facuta pe gustul vostru. Pentru noi medium rare e ideal, dar nici rare nu ne deranjeaza.


Poze

Beef Wellington
Beef Wellington - poza 2
Beef Wellington - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

16/02/2016

Unde e "clipul cu Ramsay"?

(0) (0) Abuz
23/06/2013

Wonderful,very taste

(0) (0) Abuz
02/06/2013

Excelent!!!

(0) (0) Abuz
pentzo, 19/04/2013

Senzatie o sa o fac chiar in seara asta

(1) (0) Abuz
04/02/2013

Ador reteta dumneavoastra!

(1) (0) Abuz
15/12/2012

Multumesc

(0) (0) Abuz
11/02/2012

This is good i like

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1 h 8 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Salmorejo
Salmorejo
7 porții
15 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
1 porții
12 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Bagel italian - simplu si rapid
Bagel italian - simplu si rapid
20 porții
13 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate
Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează