Se face o foaie de rulada: batem albusurile spuma adaugam zaharul si mixam pana se mai intareste ,adaugam galbenusurile pe rand ,adaugam faina si esenta de vanilie.Punem intr-o tava hartie de copt si se rastoarna compozitia ,trebuie foarte bine nivelata mai ales la colturi.Se coace la 180 de grade 10 minute.
Dupa ce am lasat foaia sa se raceasca ,o taiem fasii si o punem in interiorul unor forme de inima de jur imprejur.
Crema: Oul si zaharul se freaca intr-un vas ,se adauga laptele si se pune pe baie de aburi pana se formeaza bule .Gelatina se inmoaie cu 2 linguri de apa se pune pe foc pana se mai incalzeste .Se pune peste oul cu zaharul si laptele si se lasa sa se raceasca .
Dupa racire o amestecam cu frisca batuta si fructele si avem grija sa nu amestecam prea mult sa nu se zrobeasca fructele si sa ii schimbe culoarea.Crema se pune in interiorul inimilor pana sus .Se lasa la rece cateva ore .
Dupa ce s-a intarit crema se scot din forme si se orneaza cu fructe si ciocolata.