Prajitura cu piersici si bezea
Ingrediente
8
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Galbenusurile le frecam cu 250 g zahar, turnam treptat apa minerala, apoi uleiul si amestecam bine apoi punem faina si praful de copt.
- Turnam compozitia in tava. Piersicile le taiem felii si le asezam frumos peste compozitia de blat.
- Introducem tava in cuptorul incalzit bine si o lasam aproximativ 15-20 de minute, cat sa fie blatul compt pe jumatate.
- Intre timp batem bine albusurile cu 250 g zahar, turnam usor bezeaua in tava si o nivelam frumos.
- Introducem tava in cuptor pt 10 minute dupa care dam focul la mic, pana se usuca bezeaua.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
O reteta simpla si de efect! Arata foarte bine, este spornica, pufoasa si racoritoare
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte usor de facut si foarte gustoasa, eu am pus putina esenta de rom in bezea
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte simpla si foarte buna prajitura!
am gătit această rețetă
anonymous
Delicioasa!
am gătit această rețetă
anonymous
Arata super si nu este nici greu de facut
anonymous
Delicios
anonymous
Excelenta
anonymous
Ffbuna
anonymous
Super reteta !!!!!!!!!!!!!!
anonymous
Cred caeste foarte buna,
Punctează această reţetă