Prajitura cu piersici si bezea

Desert
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Galbenusurile le frecam cu 250 g zahar, turnam treptat apa minerala, apoi uleiul si amestecam bine apoi punem faina si praful de copt.
  • Turnam compozitia in tava. Piersicile le taiem felii si le asezam frumos peste compozitia de blat.
  • Introducem tava in cuptorul incalzit bine si o lasam aproximativ 15-20 de minute, cat sa fie blatul compt pe jumatate.
  • Intre timp batem bine albusurile cu 250 g zahar, turnam usor bezeaua in tava si o nivelam frumos.
  • Introducem tava in cuptor pt 10 minute dupa care dam focul la mic, pana se usuca bezeaua.

Punctează această reţetă

DDia2009

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

O reteta simpla si de efect! Arata foarte bine, este spornica, pufoasa si racoritoare

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte usor de facut si foarte gustoasa, eu am pus putina esenta de rom in bezea

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte simpla si foarte buna prajitura!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicioasa!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Arata super si nu este nici greu de facut

abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

Excelenta

abuz

anonymous

Ffbuna

abuz

anonymous

Super reteta !!!!!!!!!!!!!!

abuz

anonymous

Cred caeste foarte buna,

abuz
  • pagina 1 / 2