In primul rand a amestecat ingredientele uscate, mai putin zaharul, adica: faina, sarea , praful de copt, si bicarbonatul, apoi untul l-am taiat bucatele peste el am pus zaharul brun si zaharul vanilat.
A mixat bine de tot pana au devenit o cre apoi a adaugat primul ou, a mixat bine, apoi cel de-al doilea, iar am mixat, apoi al treilea.
Abia acum a decojit banaele, le-a rupt bucati mai mari a pus in blender si peste el a pus repede sucul de lamaie ca sa nu se oxideze bananele.
Piureul rezultat l-a turnat peste crema de unt si oua apoi a turnat amestecul de ingrediente uscate compozitia am turnat-o intr-o forma de tort cu diametrul de 25 cm, a dat la cuptor cam 50 de minute, dupa testul cu scobitoarea.
Cand a scos tava din cuptor, am crezut ca inca nu se facuse, deoarece prajiturica inca mi se parea moale, dar a fost ok, dupa ce se raceste, obtinem un blat pufos si usor umed. Dupa ce se raceste, putem pudra cu zahar prajiturica, dar pentru ca la mine s-a crapat un pic, am optat pentru ciocolata topita, ca sa o maschez un pic.
Adica asa si va asigur ca nimeni nu a stiut de micile probleme aparute a lasat-o la frigider 15 minute ca sa se intaresca si ciocolata iata si sectiunea pufoasa cu miezul usor umed.
Cu gust minunat de banane si cu ceva feliute de banane pe langa data viitoare a sa folosesc aceasta prajiturica pe post de blat, bineinteles pentru tort cu banane.
Comentarii:
De abia astept sa o fac, sa vad cum o sa iasa...:-)
Cu crema cred ca va fi delicioasa...am sa incerc si eu....multumes
Pare grozava!
NU-MI PLACE
SUPER BINE ARATA