Prajitura cu banane
Ingrediente
8
Rețete inrudite
-
Prajitura cu banane si pepite de ciocolata - vegana si fara gluten
-
Prajitura cu banane - super rapida
-
Prajitura bounty-petitchef
-
Prajitura-fursec
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- In primul rand a amestecat ingredientele uscate, mai putin zaharul, adica: faina, sarea , praful de copt, si bicarbonatul, apoi untul l-am taiat bucatele peste el am pus zaharul brun si zaharul vanilat.
- A mixat bine de tot pana au devenit o cre apoi a adaugat primul ou, a mixat bine, apoi cel de-al doilea, iar am mixat, apoi al treilea.
- Abia acum a decojit banaele, le-a rupt bucati mai mari a pus in blender si peste el a pus repede sucul de lamaie ca sa nu se oxideze bananele.
- Piureul rezultat l-a turnat peste crema de unt si oua apoi a turnat amestecul de ingrediente uscate compozitia am turnat-o intr-o forma de tort cu diametrul de 25 cm, a dat la cuptor cam 50 de minute, dupa testul cu scobitoarea.
- Cand a scos tava din cuptor, am crezut ca inca nu se facuse, deoarece prajiturica inca mi se parea moale, dar a fost ok, dupa ce se raceste, obtinem un blat pufos si usor umed. Dupa ce se raceste, putem pudra cu zahar prajiturica, dar pentru ca la mine s-a crapat un pic, am optat pentru ciocolata topita, ca sa o maschez un pic.
- Adica asa si va asigur ca nimeni nu a stiut de micile probleme aparute a lasat-o la frigider 15 minute ca sa se intaresca si ciocolata iata si sectiunea pufoasa
cu miezul usor umed. - Cu gust minunat de banane si cu ceva feliute de banane pe langa data viitoare a sa folosesc aceasta prajiturica pe post de blat, bineinteles pentru tort cu banane.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: