Millefoglie

Millefoglie
Desert
8 porții
Ușor
1 oră

Un altfel de cremsnit


Ingrediente

8

Crema de patiserie:


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire50 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
bebe bebe, 29/03/2015

Este ok

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
13/04/2015

Ok

(0) (0) abuz
04/04/2015

Un altfel de cremsnit mai elaborat si mai savuros. Am sa-l incerc.

(0) (0) abuz
30/03/2015

Iac... ce prajitura... de femeie puturoasa si copii flamanzi... iac, lasa-te de gatit....

(0) (2) abuz
30/03/2015

Foile pot fi intinse dupa marimea tavii folosite si la grosimea dorita. Eu le intind foarte subtiri si le presar de la inceput cu zahar tos. Se obtine un strat foarte fin de caramel. Folosesc 2 foi caramelizate intre care pun crema de cremes, in strat gros, avand grija sa fie orientate suprafetele cu caramel spre crema.(O foaie se pune invers) . Astfel, foile raman mai mult timp crocante, caramelul izoland foile de umezeala cremei. Peste crema de vanilie se poate adauga si un strat generos de frisca iar foaia de deasupra se presara cu zahar praf.

(0) (0) abuz
29/03/2015

Delicioasa,apetisanta

(0) (0) abuz
29/03/2015

Faceti abstractie de comentariile rautacioase. toata lumea gresteste. chiar si cei ce se cred cei mai culti.

(1) (0) abuz
29/03/2015

Laptele nu se masoara in kg, ci in litri, tine de cultura generala, care e marfa rara pe aici!

(0) (2) abuz
29/03/2015

Credeam ca Millefoglie este o prajitura de post !

(0) (0) abuz
simona_c2014_1_2_3_4
simona_c2014_1_2_3_4, 29/03/2015

Interesant!

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+