Pentru doamnele care nu au inteles din imagini cu ce se taie aluatul si ce se intimpla apoi cu el, ...aluatul se poate taia cu un borcan sau cu un pahar pe care il dai inainte in faina (gura paharului vine data in faina ca sa nu se lipeasca la taiere de aluat), marimea lui o alegeti dumneavoastra , de preferat ar fi un pahar gol de apa, altii prefera gogosile mai mari, in cazul asta folositi o cana , in fine , dupa ce ati taiat gogosile l-e prajiti intr-o baie de ulei , l-e intoarceti si pe o parte si pe cealalta ca sa fie frumos rumenite.
Comentarii (157):
Pentru doamnele care nu au inteles din imagini cu ce se taie aluatul si ce se intimpla apoi cu el, ...aluatul se poate taia cu un borcan sau cu un pahar pe care il dai inainte in faina (gura paharului vine data in faina ca sa nu se lipeasca la taiere de aluat), marimea lui o alegeti dumneavoastra , de preferat ar fi un pahar gol de apa, altii prefera gogosile mai mari, in cazul asta folositi o cana , in fine , dupa ce ati taiat gogosile l-e prajiti intr-o baie de ulei , l-e intoarceti si pe o parte si pe cealalta ca sa fie frumos rumenite.
Gogosi.....
Bune si usor de facut
Super reteta
Delicioase
Super
E foarte bun
Perfect
Imi place foarte mult gogosile is preferatele mele
Reteta este excelenta rapida si simpla dar mai ales gustoasa