Glazura galbena

Ingrediente
8
Rețete inrudite
Preparare
Preparare15 min
Gătire35 min
- Se pun toate ingredientele într-o farfurie adînca si se freaca cu o furculita inoxidabila 10 minute, pîna cînd compozitia va fi ca o crema spumoasa care curge; se pot freca si cu mixerul, cca 2 minute.
- Glazura se desarta peste prajiturile coapte în foi, aranjate cu marmelada sau cu diferite creme , se întinde cu cutitul, acoperind toata foaia de deasupra si apoi se orneaza, cum s-a aratat la glazura alba, avînd grija sa nu se acopere prea mult fondul galben.
- Se lasa sa se usuce 45 ore , fara sa se introduca în cuptor, apoi se taie în dreptunghiuri de 3/5 cm.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 88Kcal
- Carbo: 13.4g
- Grăsimi: 3.1g
- Grăsimi sat.: 0.8g
- Proteine: 1.6g
- Fibre: 0g
- Zahăr: 13.4g
- ProPoints: 2
- SmartPoints: 4
Informații nutriționale pentru 1 porție (25g)
Retete de prajituri si torturi