Dupa o idee de pe Culinar si hribii facuti anterior am comis o varianta.
Am cumparat de la aceeasi firma si mix de ciuperci, Aroma Paduriiscrie pe ele, superbe, nu sunt foarte ieftine dar daca tinem de “putin si bun”, merita. Curatate bine, congelate rapid, aromate (nu e mai reclama, e de ce am gasit eu). Face.
In plus am mai folosit unt, sare, ardei iute, ceapa verde, usturoi,smantana, putin amidon, patrunjel, nitel vin. Nu pun toate ingredientele in poze caci unele snt scoase din congelator la momentul potrivit.
Am inabusit legumele cu untul si sare.
Cat si-au facut ele de cap am tocat usturoiul cu patrunjelul. Mai mare asa.
V-am zis ca am pus si nitel vin, da? Ei bine cand ciupercile au fost gata, am pus smantana, amidonul, usturoiul cu patrunjel si am dezvoltat o mare de arome amestecand constant catva timp.
Mergea o mamaliga dar cine a mai avut rabdare, am prajit niste paine.
Si cartofi, dar nu am apucat sa ii pozez in actiune.
Si am facut la data potrivita si mucenici, ma doare capu’ cat a costat nuca. Am cumparat opturile, ca nu stateam sa ma infainez, s-au comportat exemplar cei de la Baneasa, nu am poza de final cu ce am facut, adica mucenici muntenesti, dar am cu ce am pus in ei: zahar candel cu rom jamaican
Deci mucenici salajeano-brasoveni, ca de acolo e zaharul asta.
Bijuterie zaharul ala.
hard roc aleluia si post placut in continuare.