Petitchef

CHEC DE BANANE SI NUCI / BIZCOCHO DE BANANA Y NUECES

CHEC DE BANANE SI NUCI / BIZCOCHO DE BANANA Y NUECES
Ingrediente:
450 gr banane coapte bine, cele care au pete negre
*70 gr piure de mere+50 ml ulei de masline suave
280 gr zahar brun
1 ou
115 ml lapte de soia
2 1/2 cana faina
60 gr nuci tocate
1/3 lingurita sare
1 plic praf de copt
glazura de ciocolata :
30 gr ciocolata pentru glazura
30 gr frisca
1 lingurita unt
Ingredientes:
450 gr bananas muy maduras, las que tienen manchas negras
*70 gr pure de manzanas+50 ml aceite de oliva suave
280 gr azucar moreno
1 huevo
115 ml leche de soja
2 1/2 taza harina ( las tazas de 250 ml)
60 gr nueces troceadas
1/3 cucharadita sal
1 sobre de levadura royal
covertura de chiocolate
30 gr chiocolate de reposteria
30 gr nata para batir
1 cucharadita mantequilla
Reteta are 130 gr unt, eu am inlocuit cu 70 gr piure de mere+ 50 ml ulei, rolul la mere este sa fie spumos si putin umed, va spun este ca o prajitura, nu seamana cu checul care este ceva inecacios, i-l recomand sa-l incercati este foarte bun.
La receta tiene 130 gr mantequilla, yo he sustiduido con el pure de manzanas+ 50 ml aceite, el motivo por el que he puesto el pure de manzanas es para que se quede esponjoso y en el mismo tiempo umedad asi esta un poco cremoso, parece que es un pastelito y no un biscocho, lo recomiendo a tod@sque lo probais es muy rico.

Am batut bine primele 5 ingrediente.
He batido bien los primeros 5 ingredientes.

Am amestecat faina cu praful de copt si nucile, am amestecat bine.
He mesclado la harina con la levadura y los nueces y las añado a los liquidos, mesclo bien.
Compozitia am pus-o intr-o forma unsa si data cu faina.
La compozicion la he puesto en un molde engrasado y henjarinado.
Si am copt la 180ºC timp de 1h si 5 min.( Cuptorul erea incins cand am introdus tava.)
Y lo he horneado a 180ºC por 1h y 5 min.(El horno estaba caliente cuando lo he introducido.)

Dupa ce sa racit, am dat cu glazura pe el si am presarat cu nuca de cocos.Se poate consuma perfec si fara glazura, dar cand i se pune si nuca de cocos este foarte bun.
Despues de enfriarse le he dado con la covertura y con coco rallado.Se puede consumir perfectamente y sin la covertura, solo que cuando tiene y el coco rallado esta muy rico.
Va invit sa serviti!
Serviros por favor!









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chec cu banane fara zahar - banana bread
Chec cu banane fara zahar - banana bread
8 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec cu banane și ciocolată - super gurmand
Chec cu banane și ciocolată - super gurmand
8 porții
1 oră
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Chec banane / ciocolata - super pufos!
Chec banane / ciocolata - super pufos!
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Chec cu ciocolata si... maioneza
Chec cu ciocolata si... maioneza
8 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Chec marmorat-crocant
Chec marmorat-crocant
8 porții
2 h 35 m
Ușor
4 / 5

Articole conexe

Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase 25 de curiozitati despre banane 25 de curiozitati despre banane

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează