Foarte gustos a ie?it! L-am f?cut cu ocazia unei adun?ri cu prietenii ?i s-a cam topit repede :).
Am folosit:
300 gr ricotta3 ou?250 gr zah?r300 gr f?in?1 plic praf de coptun praf de sarerahat
În primul rând am pus cuptorul la încins.
Am uns tava de chec cu cunt ?i am tapetat-o cu f?in?.
Am amestecat f?ina cu praful de copt ?i cu sarea.
Am b?tut bine ou?le cu zah?rul pân? când acesta din urm? s-a topit.
Am mixat ricotta 1-2 minute.
Am unit ou?le cu ricotta ?i am omogenizat.
Am pus f?ina ?i am mixat bine.
Aluatul a ie?it destul de tare, mixerul avea ceva probleme în a se învârti ca de obicei.
Am ad?ugat buc??ile de rahat ?i am amestecat cu o palet?.
Am turnat în tav? nivelând cât am putut cu aceea?i palet?.
Am dat la cuptor, la treapta 1 din 8 pentru 50 de minute. Dar de la minutul 30 l-am tot verificat.
L-am scos când ar?ta cam a?a:
Foarte gustos ?i rapid de f?cut.
Sursa re?etei: aici.