mal
La sfarsitul saptamanii trecute am facut aceste aperitive pe comanda.
Practic am preparat doar cremele de branza...din feta, fricheso si crema de branza topita cu smantana de data aceasta.
Am formatat mici bilute din crema de feta pe care le-am asezat pe biscuitii rotunzi , apoi le-am presarat cu seminte de mac si susan.
Pentru biscuitii dreptunghiulari am amestecat crema fricheso cu verdeata si feta . Cu posul am pus crema pe biscuiti si am ornat cu ridiche si ardei.
Avantajul acestor gustarele este ca se fac foarte repede si pot fi consumate in orice moment al zilei, ca atare sau impreuna cu alte aperitive...merg chiar si langa un ceai de menta :)
Pot fi tavalite in intregime prin seminte sau verdeata tocata...sau daca va place chiar prin boia dulce.
Puteti sa le umpleti cu masline fara samburi sau cu boabe de struguri sau cu samburi de nuca...
Orice varianta ati alege , sunt delicioase si simplu de facut :)
Incercati ! :)