Inele de ceapa pane

Aperitiv
Foarte ușor
30 min
225 Kcal

Ingrediente

2
Cost estimat: 1.02 (0.51€/porție)

Preparare

Preparare20 min
Gătire10 min
  • Taiati ceapa inele si puneti-le in lapte 30 min. In reteta nu era prevazut, dar eu asa am facut.
  • Se amesteca oul batut cu laptele si se adauga la faina amestecand cu furculita. Se pune zaharul si putina sare.
  • Trebuie sa rezulte un aluat ca de clatite mai gros. Dati inelele de ceapa prin aluat si prajiti-le in ulei incins la foc mic.
  • Se scot pe o hartie absorbanta si se servesc cu o ploaie de piper proaspat macinat si sare.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 225Kcal
  • Carbo: 31g
  • Grăsimi: 5.7g
  • Grăsimi sat.: 1.6g
  • Proteine: 10.3g
  • Fibre: 3.4g
  • Zahăr: 7.5g
  • ProPoints: 6
  • SmartPoints: 7
Informații nutriționale pentru 1 porție (178g)
floranceFlorance

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

Cristina

Bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bune!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

F buna rețetă .Am savurați cu placere

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super bune, rondelele, merg bine la o gura de tarie!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bun... Si ce facem cu boiaua? Ne uitam la ea?

abuz

anonymous

O sa incerc

abuz

anonymous

Good

abuz

anonymous

I like inel de ceapa,am mai gasit i alta reteta dar nu mi-a placut cum arata

abuz

anonymous

Iubesc aceste crochete de ceapa.....sunt foarte bune!

abuz

anonymous

Delicioase!

abuz
  • pagina 1 / 2