Petitchef

Briose super pufoase cu mere

Aperitiv
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Mixam ouale cu zaharul pana se tripleaza in volum , adaugam, iaurtul si mai mixam 2~3 minute, adaugam uleiul intr-o unda subtire cate putin, mixand in continou pana i-l incorporam pe tot.
  • Adaugam esenta de vanilie si faina cernuta cu praful de copt in trei ture si o amestecam usor cu o lingura de lemn sau plastic pana o icorporam pe toata.
  • Turnam aceasta compozitie intr-o forma pentru briose cu 12 portii, se umple doar doua treimi din inaltimea formei, nu se umple toata pentru ca creste in timpul coacerei, forma pentru briose trebuie sa fie unsa cu unt si tapetata cu faina.
  • Peste briosele turnate punem cate o lingura de mere taiate cubulete si o dam la coptorul preaincalzit la 180 de grade Celsius, lasam sa se coaca 5 minute pe urma reducem focul la 165 de grade si mai lasam sa se coaca 30 de minute, pana se rumenesc putin pe deasupra.
  • Dupa ce s-au copt le lasam sa se raceasca putin si le scoatem pe un platou, le pudram cu pudra cu miros de vanilie de la Dr. Oetker.
  • In acesta compozitie se mai poate adauga si coaja rasa de la o lamaie, impreuna cu faina, daca folositi coaja de portocala nu puneti de la o portocala intreaga pentru ca-i va da un gust amarui ceea ce nu este chiar placut, puneti doar de la 1/3 din coaja portocalei, la fel puteti folosi diverse fructe in loc de mere.


Poze

Briose super pufoase cu mere
Briose super pufoase cu mere - poza 2
Briose super pufoase cu mere - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

20/11/2012

Putinn buuuunaaaaaaa..........................

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Briose butchy - briose fara unt
Briose butchy - briose fara unt
8 porții
4 h 40 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Brioșe inimă de sf valentin
Brioșe inimă de sf valentin
7 porții
4 h 2 m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Brioșe cu inima de ciocolata - vegan si fara gluten
Brioșe cu inima de ciocolata - vegan si fara gluten
12 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Brioșe moi și picante cu chorizo
Brioșe moi și picante cu chorizo
9 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Briose englezesti cu ou si bacon
Briose englezesti cu ou si bacon
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Briose braziliene - queijadinhas
Briose braziliene - queijadinhas
8 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Cum se fac galuste pufoase din gris? Cum se fac galuste pufoase din gris? Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează