Cat timp cuptorul se incinge la 170 de grade amestecam bine oul cu zaharul. A folosit un tel pentru etapa asta pentru ca nu a avut chef sa mai intind mixerul. In alt castron amestecam faina, sarea, praful de copt si nucsoara.
Adaugam acest mix peste ou si zahar, amestecam bine, apoi turnam laptele si uleiul continuand sa amestecam bine cu telul pana se amogenizeaza.
Vom obtine o compozitie un pic mai groasa decat cea de clatite. Tunam compozitia in forma de muffins, avand gija sa nu le umplem decat pe 2/3 pentru ca altfel vor da pe dinafara in timpul coptului, asa cum mi s-a intamplat si mie cu una dintre ele.
Dam la cuptor pentru 20 de minute, sau pana cand sunt brun aurii si o scobitoare intradusa in mijloc iese curata.
Calde fiind le tavalim prin zahar amestecat cu scortisoara si le devoram.
Comentarii:
Ce este "cup"? limba romana, in care e scrisa reteta, nu are acest cuvint.
Buna reteta
Dragos
s
Un deliciu ....