Salata cu sunca presata

Ingrediente
Preparare
- Sunca si catravetele se taie fasii subtiri, se amesteca cu maioneza (maioneza pe care o veti face acum dintr-un ou, 2 lingurite de mustar si 100 ml ulei). Sare si piper se pun dupa gust. Se serveste ca aperitiv alaturi de paine prajita...pofta buna!
Nota:
Aceasta salata face parte din retetele culinare ce se pot pregati foarte rapid si in orice moment al zilei. Salata de sunca o puteti servi si in rosii curatate de seminte sau in ardei.
Vreti ceva mai simplu? :))) nu cred...
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
cornelia52
Am gatit variante care au fost apreciate.voi face si aceasta reteta
daniela datcu
E buna....incercati si cu vita fiarta in loc de sunca...e nemaipomenita
merceleo
E minunata!

constanta_s2014
Eu o fac cu piept de pui fiert.
anonymous
Elenica, tu te mai deranjezi sa mananci? Se pare ca ti-e lene si sa mesteci! Reteta e formidabila, dar nu pentru femei puturoase!

ioana_m2014_1_2_3_4
ESTE FOARTE BENEFICA SANATATII, FINANTELOR SI IMAGINATIEI. NU INTELEG CUM POTI NUMI DERANJ , ATUNCI CAND CREEZI CEVA PLACUT STOMACULUI, OCHIULUI SI TIMPULUI? PACAT CA TE MAI NUMESTI ELENICA, DAR PROBABIL MANANCI DIRECT DIN BORCANIAURTUL, SUNCA DIN HARTIA DE IMPACHETAT SI NU MAI ESTE NICIUN DERANJ. MULTUMIM PENTRU INGENIOZITATEA PREGATIRII UNOR RETETE LA CARE NICI NU GANDEAM CA EXISTA .SA CRESTI MARE PETIT-ule dar MARE CHEF -in fond .
anonymous
F
Foarte buna
anonymous
Super.....
anonymous
Simplu si gustos
Elenica
Mai mare deranjul!
Punctează această reţetă