Mamaliga cu branza la cuptor.

MAMALIGA CU BRANZA LA CUPTOR.
Antreuri
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare30 min
Gătire10 min
  • Facem o mamaliguta mai moale.

    Kaizerul il taiem feliute subtiri si il prajim pana devine rumen.Radem branza pe razatoarea cu ochiuri mari.

    Ungem cu un unt un vas de yena,sau ce forma avem.

    Punem un rand de mamaliga unul de branza,mamaliga,branza si ultimul strat mamaliga.Adaugam kaizerul prajit desupra si introducem la cuptor pentru 10 minute.

    Se serveste calda.

Punctează această reţetă

LALYCALALYCA

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 9

anonymous

Minunat

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bună dar fără kaizer prăjit putem pune cașcaval ras

abuz

anonymous

Merge și fără kaiser

abuz

nanabrate

Super!!!

abuz

anonymous

F.gustos

abuz

anonymous

F.buna!!! si cu multe calorii

abuz

anonymous

Poti arunca, carnea. excelenta

abuz
DIANA30

DIANA30

Excelent !!!

abuz

anonymous

Incercati in loc de kaizer sa prajiti slaninuta de casa afumata taiata in cubulete . Cu grasimea fierbinte ce provine din prajirea slaninutei ,inclusiv jumerile ,se aranjeaza mamaliga in vas ,peste se presara branza data pe razatoarea mare,repetandu-se pana ce se termina ingredientele.Ultimul strat va fi mamaliga peste care putem pune 2-3 linguri de smantana sau sa presaram branza .Se poate servi imediat ,chiar si fara a da la cuptor .
POFTA BUNA!

abuz

anonymous

Foarte aspectos

abuz
  • pagina 1 / 9