Bogadillo cu atun / bruschete cu ton

Bogadillo cu atun / Bruschete cu ton
Antreuri
Foarte ușor
15 min

Aceasta reteta este foarte buna de servit dimineata la micul dejun. In preparatul ce l-am facut eu nu am mai pus masline sau salata dar reteta originala este cu salata si masline

Ingrediente

1

Preparare

Preparare7 min
Gătire8 min
  • Se taie feliile de paine de marimea unor bruschete. Daca aveti pregatite bruschetele puteti trece direct la pasul 3
  • Feliile de paine taiate se pun la prajit pe gratar sau pe plita sa se rumeneasca si sa se faca cam ca si bruschetele
  • Se desface conserva de ton si se lasa la scurs de ulei
  • Se iau 3 rosii, se taie marunt, se pun in blender impreuna cu sarea si cele 3 linguri de ulei de masline si se porneste blender-ul pana cand se face ca o pasta
  • Se ia o felie de paine prajita (sau bruschete), se pune pasta de tomate pe ea apoi bucatele de ton scurs de ulei (sau orice alt peste din conserva ce va place) apoi se taie salata foarte marunt si se pune peste peste sau masline.

Punctează această reţetă

cosmin_n2013Cosmin_n2013

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

k1234560

Delicios

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte gustoasa !

abuz

anonymous

F. bune

abuz

Gina53

O combinatie deloc pe gustu meu.tonul este excelent in multe alte combinatii ,iar bruschetele au o savoare numai cu rosii si ulei de masline ,menta si putin usturoi daca vreti.

abuz

anonymous

Se poate si mai bine

abuz

anonymous

Minunata, dar se spune bocadillo, de la boca - gura in casteliana, deci imbucatura, sandwich. Succes in continuare!

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Simple,sanatoase si satioase!

abuz

anonymous

Super!

abuz

anonymous

Minunat

abuz
  • pagina 1 / 2