Bogadillo cu atun / bruschete cu ton

Aceasta reteta este foarte buna de servit dimineata la micul dejun. In preparatul ce l-am facut eu nu am mai pus masline sau salata dar reteta originala este cu salata si masline
Ingrediente
1
Preparare
Preparare7 min
Gătire8 min
- Se taie feliile de paine de marimea unor bruschete. Daca aveti pregatite bruschetele puteti trece direct la pasul 3
- Feliile de paine taiate se pun la prajit pe gratar sau pe plita sa se rumeneasca si sa se faca cam ca si bruschetele
- Se desface conserva de ton si se lasa la scurs de ulei
- Se iau 3 rosii, se taie marunt, se pun in blender impreuna cu sarea si cele 3 linguri de ulei de masline si se porneste blender-ul pana cand se face ca o pasta
- Se ia o felie de paine prajita (sau bruschete), se pune pasta de tomate pe ea apoi bucatele de ton scurs de ulei (sau orice alt peste din conserva ce va place) apoi se taie salata foarte marunt si se pune peste peste sau masline.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
K
k1234560
Delicios
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte gustoasa !
anonymous
F. bune
G
Gina53
O combinatie deloc pe gustu meu.tonul este excelent in multe alte combinatii ,iar bruschetele au o savoare numai cu rosii si ulei de masline ,menta si putin usturoi daca vreti.
anonymous
Se poate si mai bine
anonymous
Minunata, dar se spune bocadillo, de la boca - gura in casteliana, deci imbucatura, sandwich. Succes in continuare!
anonymous
Foarte buna
anonymous
Simple,sanatoase si satioase!
anonymous
Super!
anonymous
Minunat
Punctează această reţetă