Paine cu cartofi
Ingrediente
6
Cost estimat: 3.29Euros€ (0.55€/porție)
Preparare
Preparare15 min
Gătire25 min
- Cernem faina intr-un castron , iar in mijloc vom face plamada astfel:
amestecam drojdia cu zaharul putina apa calduta si putina faina si lasam sa creasca. - Dupa ce a crescut adaugam pireul de cartofi , sarea si apa apoi framantam pana obtinem un aluat . Atentie aluatul nu trebuie sa fie vartos de aceea puneti cate putina apa si framantati.
- Lasati aluatul la dospit , dupa dospire impartiti aluatul in doua , formati painea pe care o asezati in tava in care am pus hartie de copt.
- Le lasam si pe acestea cateva minute sa mai creasca apoi dam la cuptor cca 30-40 minute la 220 grade. faceti testul cu scobitoarea pentru a vedea daca painea este gata.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 738Kcal
- Carbo: 134.4g
- Grăsimi: 10.2g
- Grăsimi sat.: 1.6g
- Proteine: 21.6g
- Fibre: 7.7g
- Zahăr: 6g
- ProPoints: 19
- SmartPoints: 21
Informații nutriționale pentru 1 porție (335g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Fffffffffffffffff gustoasa !!!!!!!!!!!!!!!!!
anonymous
Fff buna
anonymous
Bun
anonymous
Super
anonymous
Am facut paine dupa aceasta reteta mi-a iesit foarte buna
anonymous
Ok
anonymous
Sper sa fie la fel de buna dupa cum arata
anonymous
Comentariul tău:
acum o incerc, eu am adaugat in compozitie si putina branza .
anonymous
Foarte gustoasa si sanatoasa...sa aveti pofta
anonymous
Multumesc pt reteta! :D
Punctează această reţetă