Amestecam toate ingredientele de mai sus, pentru faguri. Se va obtine o compozitie nu foarte consistenta, aproximativ ca o smantana. Forma speciala pentru faguri se incalzeste pe ochiul de la aragaz si se unge cu putin ulei.
Pe o singura parte a formei se pun 2 lingurite de compozitie, una sub alta. Se inchide forma si se coace pe aragaz, aproximativ 10-15 minute, alternand pe o parte si pe alta.
La fel se procedeaza pana se termina toata compozitia.
Se pregateste crema: se da rahatul la robot, sau masina de tocat, se amesteca cu untul si zeama de lamaie, dupa gust.
Se aseaza crema in mijlocul unei parti de fagure si se preseaza apoi cu cealalta parte de fagure.
Nu e foarte complicat si ies si gustosi. Puteti alege orice crema va place pentru a-i umple.
Comentarii (17):
De nota 10 +
Delicioase
Foarte bune am facut si eu
Foarte bune...si mama mea le facea de sarbatori,am sa le fac si eu
Perfecta
Foarte delicios bun bun
Exact ca la mama acasa
Bv!
Super bune!
Bune!!!