Petitchef

Dolongaci

Altele
4 porții
50 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru aluat :

Pentru umplutura :

Pentru glazura :

Preparare

  • Puneți în tava de masina de paine in ordinea scris toate ingredientele.
  • Setați masina de paine pentru frământarea și proofing program care durează 1:30.
  • Între timp se amestecă crema de brânză cu ouă (unul câte unul) si vanilie.
  • Împărțiți aluatul în patru și să înceapă o suciotrul intindere brânză subțire compoziție Noi cu ouă în jumătate și pune cealaltă jumătate și ridate
  • Așezați cu grijă plăcintă în hartie de copt pergament.
  • Dike în cuptor (preincalzit) pentru 45-50 de minute pana se rumeneste.
  • Se presara cu zahar pudra amestecat cu vanilie și se servește.


Poze

Dolongaci
Dolongaci - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

n-i--, 20/02/2017

Nu va mai pierdeti timpul cu citirea textelor scrise de analfabeti. Nu va mirati, intrucat "sunt prosti, dar multi!". Nu este nici primul, nici ultimul narod care se trezeste mare bucatar si (din pacate),mare scriitor! Pacat de acest site, care-si pierde interesul, publicand toate ineptiile scrise de acesti indivizi, fara sa le trimita inapoi sa le corecteze si apoi sa ni le dea sa le citim.

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
21/02/2017

Cine e bolovanul care a scris reteta ?.

(2) (0) Abuz
bisoc_camelia, 20/02/2017

Dezastru!
si cand te gandesti ca va urmaresc de mai mult de un an .ar fi cazul sa caut alt site

(1) (0) Abuz
simon_s2013
simon_s2013, 20/02/2017

E in romaneste?Traduceti sau nu mai scrieti in acest hal...nu pricepi nimic

(0) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 20/02/2017

In ce limba a fost postata reteta originala? Nu mai stii limba romana de ai dat o traducere automata? Ai facut o mare tampenie, ca dovada ca te-ai facut de rahat cu reteta asta. Macar de ai fi citit-o inainte de a o posta ca poate iti dadeai seama de prostie dar nici macar asta nu ti-a trecut prin minte. Bravo fato! Tine-o tot asa ca sa te faci si mai bine de cacao !

(1) (0) Abuz
cris_nedelcovici, 20/02/2017

" Noi cu ouă în jumătate și pune cealaltă jumătate și ridate" ??? HA hahahahaha......ar fi de ras daca nu ar fi de plans !!!

(2) (0) Abuz
IleanaIacob, 20/02/2017

Nu stie limba romana, iar de glazura nu se spune nimic la preparare

(1) (0) Abuz
ro_bel, 20/02/2017

N-am inteles cum incepem "o suciotrul intindere branza subtire", iar la partea cu "noi cu oua in jumatate si ridate" chiar am intrat in ceata. Poate ne lamuriti ce inseamna "dike in cuptor".
Nimeni nu verifica aceste postari????????????

(3) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Nougat glacé
Nougat glacé
12 porții
1 oră
Ușor
5 / 5
Rețetă Roșii confiate în friteuza cu aer
Roșii confiate în friteuza cu aer
2 porții
37 min
Foarte ușor
Rețetă Merveilleux cu ciocolata
Merveilleux cu ciocolata
8 porții
2 ore
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Amaretti, deliciile italiene perfecte la cafea!
Amaretti, deliciile italiene perfecte la cafea!
6 porții
22 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Italian tiramisu - video reteta
Italian tiramisu - video reteta
6 porții
30 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Panettone cu ciocolata
Panettone cu ciocolata
8 porții
5 ore
Ușor
4.7 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează