Nu a pus cantitile necesare pentru ca nu le tiu cu exactitate în grame.Eu gtesc în general dup ochi asa ca îmi cer scuze pentru cei ce pun totul la gramaj. Cacavalul i cartofii fieri trebuie sa fie în cantiti egale. Se dau pe rztoare sau cum le-a fcut eu cu blenderul.Se amesteca bine pana ce devin ca o pasta fina, se adaug 1-2 oua,2-3 linguri de ulei de msline, sare i piper .
Avei grija cu sarea ,depinde de cât e de srat caul. unca se taie foarte mrunt.Trebuie sa fie o pasta destul de vârtoas care sa se poat lucra cu mana sau cu doua linguri cum a procedat . A glumit dar asa îmi place sa lucrez cu astfel de paste ca sunt tare lipicioase de mâini.
Se pune o tigaie cu ulei de floarea soarelui din abundenta la încins, când este fierbinte punem crochetele i le prjim pana ce prind o culoare frumoasa rocata. Se scot pe un platou cu hârtie de buctrie pentru a se scurge uleiul . Se pot servi atât calde cât i reci .
Or fi bume aceste crochete ,dar a fost mai mult vorbarie decar preparare ,dati cantitatile si felul cu se prepara fara sa o lungiti bla , bla vorba multa saracia omului
Comentarii:
Or fi bume aceste crochete ,dar a fost mai mult vorbarie decar preparare ,dati cantitatile si felul cu se prepara fara sa o lungiti bla , bla vorba multa saracia omului