Mixam bine untul impreuna cu zaharul pina vom obtine o compozitie densa, adaugam iaurtul mixind incontinuu si pe rind ouale. Adaugam cite un pic din faina cernuta impreuna cu sarea si praful de copt .
Vom obtine o compozitie destul de lipicioasa, infainam miine si-i dam forma de salam, o invelim intr-o folie si o bagam in congelator timp de cca 10 minute . Scoatem compozitia si incepem sa formam biscuitii cit de cit egali... si distantiati intre ei ii asezam in tava pe hirtie de copt.
Daca aveti o forma de biscuiti mai micuta ca ai mei au iesit enorm de mari dar mi-a dat seama abia cind erau in cuptor ca aveam si o forma mai micuta, deh tura viitoare va fi cea corecta.
Deci formam biscuitii, bagam tavile in frigider si le lasam pina in momentul cind cuptorul va fi preincalzit la 170 de grade. Presaram deasupra biscuitilor putin zahar sau bombonele ca in imagine si bagam pe rind tavile in cuptor, lasindu-le acolo cca 15-20 de minute, pina se crapa putin deasupra Lasam la racit si-i servim dimineata laturi de cafea sau lapte.