Echipa Petitchef

Redactor responsabil care abia așteaptă iarna pentru a mânca raclette! Pasionată de gastronomie și mereu în căutarea unor noi delicii culinare, am studiat mai întâi dreptul înainte de a mă întoarce la prima mea dragoste: gustul produselor bune și plăcerea de a împărți la masă :)

Redactor web stagiar la Ptitchef! Ce poate fi mai bun decât un platou de paste cu parmezan? Nimic, cu siguranță! Îmi place să descopăr și să împărtășesc articole de nutriție pentru a avea grijă de voi. Vă invit să le consumați fără moderație.

asionată de bucătărie și de mâncarea bună, viața mea se mișcă între cuvinte alese cu grijă și linguri de lemn. Responsabilă, dar distrată. Sunt jurnalistă și redactoare cu mulți ani de experiență și mi-am găsit colțul ideal în Franța, unde lucrez ca redactoare pentru Petitchef. Îmi place bœuf bourguignon, dar îmi este dor de salmorejo-ul mamei mele. Aici combin dragostea mea pentru scris și pentru gusturile suculente pentru a împărtăși rețete și povești despre bucătărie care sper să te inspire. Tortilla, îmi place cu ceapă și puțin făcută :)

Îmi place să călătoresc și să descopăr mâncăruri noi, să încerc noi tendințe culinare și să merg să descopăr restaurante noi. Sunt fan al pastei în toate formele sale ❤ de la soba la tagliatelle, îmi place să le gătesc și chiar să le fac acasă! Creez conținut culinar pe Petitchef de aproape 7 ani. În prezent, pregătesc, filmez și fotografiez următoarea ta rețetă și sper că îți va plăcea!

Sunt responsabil editorial la Petitchef (Portugalia și Brazilia) și o mare pasionată de călătorii și gastronomia mondială, mereu în căutarea unor noi arome și experiențe. Totuși, deși îmi place să explorez deliciile diferitelor culturi, bucătăria mamei mele va rămâne mereu preferata mea, cu acel gust unic pe care doar ea îl poate crea.

Fac cele mai bune clătite pe stradă.
Îmi plac rețetele accesibile, sfaturile practice și noutățile culinare. Pasionat de gastronomie, scopul meu: să fac gătitul accesibil tuturor.
Îmi plac rețetele accesibile, sfaturile practice și noutățile culinare. Pasionat de gastronomie, scopul meu: să fac gătitul accesibil tuturor.

În fiecare zi mă cufund în lumea gătitului, căutând noi rețete și arome pe care să le împărtășesc: de la preparatul bunicii până la cele mai noi tendințe alimentare. Lucrez în comunicarea alimentară de peste 10 ani!