mal
Dorul dupa anii copilariei mi-l ostoiesc preparand si mancand ce-mi dadea mama cand eram copil.
Am crescut intr-un satuc mic, iar parintii mei nu au fost cei mai bogati oameni .
Totusi n-au fost zile in care sa suferim de foame (cum din pacate se intampla in multe familii in zilele noastre ), ba din contra, aveam pe masa bunatati de care unii nici n-au auzit.
Mancare simpla, dar buna...sanatoasa si gustoasa cum numai in copilaria mea era :).
Turta de malai cu lapte cald e una dintre bunatatile copilariei mele de care nu ma satur niciodata.:)
V-am aratat de dimineata cum se face turta
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/2011/02/turta-de-malai.html
si v-am promis ca va arat si cu ce o puteti manca...desi nu cred ca e cazul, deoarece aveti si voi ideile vostre...totusi :
intr-un castronel sau canita se taie(sau se sfarama) bucatele de turta ...
... peste care se toarna lapte fierbinte.
Se lasa sa se odihneasca pana cand laptele ajunge la temperatutra dorita (cat sa nu ne arda pe limba ), apoi se mananca.
Sigur ai impresia ca a coborat Raiul pe pamant ...asa gustoasa e combinatia :)
E mai buna decat mamaliga cu lapte(si asa ceva imi place servita in acelasi fel...mamaliga rece si laptele fierbinte ) si intrece cu siguranta toate cerealele la punga ;)
Incercati !