Pulpe de pui la punga




Asadar am spalat pulpele de pui si le-am pus in punga unse cu condimente si cu putin ulei adaugand si putin usturoi tocat marunt. Daca ramane loc, merge sa puneti si cartofii taiati felii ceva mai grosute, sau orice alte legume doriti ca garnitura (de exemplu amestecul de tip legume mexicane). Apoi se inteapa in cateva locuri punga, in asa fel incat sa aiba pe unde iesi aburul in timpul coacerii. Se pune intr-o tava si se da la cuptor la foc moderat spre iute (200 de grade) aproximativ o ora - o ora si jumatate.
Inainte cu 10-15 minute de a inchide aragazul punga se despica in partea de sus, ca sa iasa tot aburul, daca doriti ca friptura sa iasa rumenita si crocanta. Dar se poate lasa asa cum este, si atunci friptura iese frageda si suculenta.


Pofta buna! :)

Caietul cu retete
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!