Cum e vineri si weekendul - chiar dupa colt, deja imi fac planuri cum sa lenevim cat mai eficient maine si poimaine. (Saptamana viitoare plecam si nu o sa mai avem timp de leneveala... dar nu ma plang deloc - de abia astept :D)
Anyway, ouale astea se incadreaza la fix in categoria "micul-dejun perfect pentru un weekend relaxat":
Trebuie doar sa bati
4 oua cu
2 linguri de smantanasi cu un praf de
saresi unul de
piper. Intr-o tigaie, rumeneste
2 fire de ceapa verdesi
4-5 rosii cherrytaiate in jumatati, timp de 3-4 minute, si apoi toarna ouale peste. Amesteca gingas de cateva ori, pana sunt facute.
Separat, perpeleste cativa creveti intr-o lingura de ulei de masline, timp de 2-3 minute. Cand sunt gata, stoarce niste zeama de lamaie peste ei.
Aseaza ouale pe felii de paine prajita, frecate cu usturoi, si on top of that, pune cativa creveti :D
Leneveala placuta si voua :D