Petitchef

Grepfruit

0 rețete

Mai mare decat o portocala si cu un miez roz, rosu si galben, zemos si usor amarui, acesta este grepfruitul. Miezul de grepfruit este bogat in enzime care stimuleaza digestia, vitamina C, A, B1, B2, B5, calciu, fosfor, potasiu, fier si apa in proportie de 90%. In alimentatie se utilizeaza cel mai adesea fructul ca atare sau in diverse salate. Sucul se consuma imediat dupa stoarcere. Datorita gustului amarui, sucul de grepfruit se foloste cu succes in cocktailuri colorate si parfumate.

nici un rezultat



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează