Tocanita de cartofi cu pui
Ingrediente
6
Rețete inrudite
Huevos rotos, rețeta spaniolă super ușoară, cu cartofi și ouă
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Spalam legumele. Tocam ceapa, morcovul si ardeiul marunt, dupa care le punem la innabusit in 2-3 linguri de ulei+2-3 linguri de apa.
- Cand s-au inmuiat, adaugam pieptul de pui taiat cubulete.
- Completam cu apa cat sa acopere pieptul de pui. Intre timp taiem cartofii cubulete si ii punem in apa rece pana cand le vine randul sa intre in oala.
- Cand incepe si carnea sa fiarba, adaugam si cartofii. Daca mai este nevoie completam din nou cu apa. Lasam sa fiarba impreuna.
- La sfarsit condimentam cu sare, piper, boia, nucsoara dupa gust. Asezonam cu patrunjel.
- Servim cu gogosari.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
constanta_s2014,
28/07/2017
Daca-i tocanita de ce pui o singura ceapa? Scoate naibii morcovul ala, ca n-are ce cauta in tocana ca doar nu faci ciorba, si mai adauga 1-2 cepe si inca 1-2 ardei grasi, si iarasi nu stiu ce cauta nucsoara aici (o aveai in casa si-ai zis sa o pui in tocana ca tot n-aveai ce sa faci cu ea?), mai bine pui niste cimbru sau o foaie de dafin !