Tocanita de cartofi cu pui

Tocanita de cartofi cu pui
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Huevos rotos, rețeta spaniolă super ușoară, cu cartofi și ouă


Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Spalam legumele. Tocam ceapa, morcovul si ardeiul marunt, dupa care le punem la innabusit in 2-3 linguri de ulei+2-3 linguri de apa.
  • Cand s-au inmuiat, adaugam pieptul de pui taiat cubulete.
  • Completam cu apa cat sa acopere pieptul de pui. Intre timp taiem cartofii cubulete si ii punem in apa rece pana cand le vine randul sa intre in oala.
  • Cand incepe si carnea sa fiarba, adaugam si cartofii. Daca mai este nevoie completam din nou cu apa. Lasam sa fiarba impreuna.
  • La sfarsit condimentam cu sare, piper, boia, nucsoara dupa gust. Asezonam cu patrunjel.
  • Servim cu gogosari.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

27/08/2013

Good

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 28/07/2017

Daca-i tocanita de ce pui o singura ceapa? Scoate naibii morcovul ala, ca n-are ce cauta in tocana ca doar nu faci ciorba, si mai adauga 1-2 cepe si inca 1-2 ardei grasi, si iarasi nu stiu ce cauta nucsoara aici (o aveai in casa si-ai zis sa o pui in tocana ca tot n-aveai ce sa faci cu ea?), mai bine pui niste cimbru sau o foaie de dafin !

(2) (0) abuz
14/01/2014

Excelent

(0) (0) abuz
27/11/2013

Mancare ca la puscarie cacama-si pe ea!

(0) (0) abuz



+