Telina cu sos de mustar - de post

votează acum
Telina cu sos de mustar - de post
Felul principal
Foarte ușor
31 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare16 min
Gătire15 min
  • Se curata telina de coaja, se spala si se taie feliute subtiri, dupa care se prajeste in ulei incins.
  • Se scoate si se pastreaza la cald.
  • Calim ceapa taiata fideluta, adaugam telina si turnam apa cat sa o acopere.
  • Lasam sa fiarba la foc mic.
  • Intre timp amestecam mustarul cu faina , zeama de lamaie si foarte putina apa.
  • A folosit o lingura cu mustar de dijon si o lingura cu mustar clasic.
  • Adaugam mustarul peste telina, amestecam si stingem focul.
  • Condimentam mancarea cu sare si piper si ornam cu marar verde tocat marunt.

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: