Telina cu sos de mustar - de post

votează acum
Telina cu sos de mustar - de post
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
31 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected

      Chiftelute ikea cu sos


      Preparare

      Preparare16 min
      Gătire15 min
      • Se curata telina de coaja, se spala si se taie feliute subtiri, dupa care se prajeste in ulei incins.
      • Se scoate si se pastreaza la cald.
      • Calim ceapa taiata fideluta, adaugam telina si turnam apa cat sa o acopere.
      • Lasam sa fiarba la foc mic.
      • Intre timp amestecam mustarul cu faina , zeama de lamaie si foarte putina apa.
      • A folosit o lingura cu mustar de dijon si o lingura cu mustar clasic.
      • Adaugam mustarul peste telina, amestecam si stingem focul.
      • Condimentam mancarea cu sare si piper si ornam cu marar verde tocat marunt.


      Întrebări


      Poze cu rețata gătită de membri

      Comentarii

      Punctează această reţetă:




      +