Paste cu sos bolognese

Paste cu sos bolognese
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min
  • Intr-o tigaie fara grasime,puneti carnea tocata la calit,amestecand mereu,isi va lasa ea grasimea necesara. adaugati ceapa si usturoiul tocate marunt,zaharul, putin busuioc si oregano,amesteca-ti mereu,pana se va evapora zeama lasata se carne,cca 30 de minute.
  • Se adauga cele 2 cutii de rosii taiate,si apa cat sa acopere totul si se lasa la fiert la foc mic,amestecand din cand in cand cca 45 de minute. apoi adaugati vinul rosu,mai lasa-ti la fiert inca 25 de minute,pana se va evapora tot alcoolul din vin adaugati sare si piper dupa gust.
  • Pastele se pregatesc separat. Intr-o oala se pune apa cu sare la fiert,cand aceasta incepe sa fiarba se adauga pastele si se fierb fara capac,aldente,exact cat scrie pe pachet,dupa care le scugeti intr-o sita.
  • Separat in farfurie adaugati pastele si sosul peste,se poate servii si cu parmezan ras.
PPaula11

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

04/05/2014

Fff buna

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
30/12/2013

Delicious

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
22/11/2017

Simplu si delicios

(0) (0) abuz
03/02/2014

Ok

(0) (0) abuz
22/08/2013

Foarte bun

(0) (0) abuz
27/06/2013

Super bune

(0) (0) abuz
21/04/2013

Super buna! Recomand!!!

(0) (0) abuz
20/11/2012

Foarte bun

(1) (0) abuz