Intr-o tigaie fara grasime,puneti carnea tocata la calit,amestecand mereu,isi va lasa ea grasimea necesara. adaugati ceapa si usturoiul tocate marunt,zaharul, putin busuioc si oregano,amesteca-ti mereu,pana se va evapora zeama lasata se carne,cca 30 de minute.
Se adauga cele 2 cutii de rosii taiate,si apa cat sa acopere totul si se lasa la fiert la foc mic,amestecand din cand in cand cca 45 de minute. apoi adaugati vinul rosu,mai lasa-ti la fiert inca 25 de minute,pana se va evapora tot alcoolul din vin adaugati sare si piper dupa gust.
Pastele se pregatesc separat. Intr-o oala se pune apa cu sare la fiert,cand aceasta incepe sa fiarba se adauga pastele si se fierb fara capac,aldente,exact cat scrie pe pachet,dupa care le scugeti intr-o sita.
Separat in farfurie adaugati pastele si sosul peste,se poate servii si cu parmezan ras.
Comentarii:
Fff buna
Delicious
Simplu si delicios
Ok
Foarte bun
Super bune
Super buna! Recomand!!!
Foarte bun