Paste de dovlecel cu sos bolognese vegetal

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
30 min
61 Kcal

Este pur si simplu delicios!

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire10 min
  • Dovlecelul se curata de coaja si se spala. Cu ajutorul unui cutit de curatat legume taiem fasii de dovlecel pe lungime. Cand ajungem la samburi ne oprim.
  • Sosul bolognese se gaseste in magazinele dm (click aici pt lista completa a magazinelor din tara) si contine: rosii, ceapa, ulei, sare, conopida, paprika, busuioc, oregano, cimbru, morcovi, pastarnac, patrunjel, ghimbir, praz, dafin. Este foarte gustos. Trebuie doar incalzit.
  • Se aranjeaza fasiile de dovlecei pe o farfurie, se adauga sosul peste ele si se presara parmezan vegetal (reteta o gasiti aici, pe blogul meu vegan).
    Dovleceii sunt un excelent substitut al pastelor fainoase: sunt cruzi (deci isi pastreaza toate vitaminele), sunt usor crocanti si se adapteaza perfect oricarui tip de sos. Iar parmezanul vegetal trebuie incercat!

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 61Kcal
  • Carbo: 1.7g
  • Grăsimi: 3.5g
  • Grăsimi sat.: 2g
  • Proteine: 5g
  • Fibre: 1.5g
  • Zahăr: 1.5g
  • ProPoints: 2
  • SmartPoints: 2
Informații nutriționale pentru 1 porție (111g)
L Lifestyle blog

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: