Paste de dovlecel cu sos bolognese vegetal
Este pur si simplu delicios!
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire10 min
- Dovlecelul se curata de coaja si se spala. Cu ajutorul unui cutit de curatat legume taiem fasii de dovlecel pe lungime. Cand ajungem la samburi ne oprim.
- Sosul bolognese se gaseste in magazinele dm (click aici pt lista completa a magazinelor din tara) si contine: rosii, ceapa, ulei, sare, conopida, paprika, busuioc, oregano, cimbru, morcovi, pastarnac, patrunjel, ghimbir, praz, dafin. Este foarte gustos. Trebuie doar incalzit.
- Se aranjeaza fasiile de dovlecei pe o farfurie, se adauga sosul peste ele si se presara parmezan vegetal (reteta o gasiti aici, pe blogul meu vegan).
Dovleceii sunt un excelent substitut al pastelor fainoase: sunt cruzi (deci isi pastreaza toate vitaminele), sunt usor crocanti si se adapteaza perfect oricarui tip de sos. Iar parmezanul vegetal trebuie incercat!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 61Kcal
- Carbo: 1.7g
- Grăsimi: 3.5g
- Grăsimi sat.: 2g
- Proteine: 5g
- Fibre: 1.5g
- Zahăr: 1.5g
- ProPoints: 2
- SmartPoints: 2
Informații nutriționale pentru 1 porție (111g)
Lifestyle blog
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!