Servit: Smantana si ouaSe pune la fiert apa cu sare dupa gust,cand da in clocot se toarna in ploaie faina si se amesteca energic cu telul pentru a nu se face gogoloase,se amesteca incontinuu pana este fiarta faina de malai.
Se razaleste branza si telemeaua,carnatul si slanina se taie felii.
Slanina se prajeste intr-o tigaie,cand este aproape prajita se adauga si carnatul si se calesc impreuna.
Intr-o forma de yena,se pune pe fund putina untura rezultata de la topirea slaninii.Se pune un strat de mamaliga,deasupra carnat si slanina,1/2 din telemea,un strat de mamaliga,carnat si slanina,branza telemea,un strat de mamaliga,slanina si carnat si restul de telemea.
Se da la cuptor 20-25 minute pana se topeste branza.Se prajesc ouale si se servesc alaturi de mamaliga impaturata si smantana.
Aceasta mamaliga este foarte buna,si foarte consistenta,caloric vorbind,de accea am o propunere:mancati aceasta mamaliga impaturita dimineata,(noi luam masa de dimineata pe la 10)dar e bine cum doreste fiecare,deci mancand aceasta mancare dimineata asa cum va spuneam,va asigur ca nu o sa va fie foame paaana seara.BUNA TARE MAMALIGA ASTA IMPACHETATA!Pofta buna,va spune Arsineta
Comentarii:
Minunata
Aceasta mamaliga este foarte buna,si foarte consistenta,caloric vorbind,de accea am o propunere:mancati aceasta mamaliga impaturita dimineata,(noi luam masa de dimineata pe la 10)dar e bine cum doreste fiecare,deci mancand aceasta mancare dimineata asa cum va spuneam,va asigur ca nu o sa va fie foame paaana seara.BUNA TARE MAMALIGA ASTA IMPACHETATA!Pofta buna,va spune Arsineta
Nemaipomenita