Mamaliga impaturita

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Servit:
    Smantana si ouaSe pune la fiert apa cu sare dupa gust,cand da in clocot se toarna in ploaie faina si se amesteca energic cu telul pentru a nu se face gogoloase,se amesteca incontinuu pana este fiarta faina de malai.
  • Se razaleste branza si telemeaua,carnatul si slanina se taie felii.
  • Slanina se prajeste intr-o tigaie,cand este aproape prajita se adauga si carnatul si se calesc impreuna.
  • Intr-o forma de yena,se pune pe fund putina untura rezultata de la topirea slaninii.Se pune un strat de mamaliga,deasupra carnat si slanina,1/2 din telemea,un strat de mamaliga,carnat si slanina,branza telemea,un strat de mamaliga,slanina si carnat si restul de telemea.
  • Se da la cuptor 20-25 minute pana se topeste branza.Se prajesc ouale si se servesc alaturi de mamaliga impaturata si smantana.

Punctează această reţetă

mimmmiMimmmi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Minunata

abuz

anonymous

Aceasta mamaliga este foarte buna,si foarte consistenta,caloric vorbind,de accea am o propunere:mancati aceasta mamaliga impaturita dimineata,(noi luam masa de dimineata pe la 10)dar e bine cum doreste fiecare,deci mancand aceasta mancare dimineata asa cum va spuneam,va asigur ca nu o sa va fie foame paaana seara.BUNA TARE MAMALIGA ASTA IMPACHETATA!Pofta buna,va spune Arsineta

abuz

anonymous

Nemaipomenita

abuz