Petitchef

Mamaliga impaturita

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Servit:
    Smantana si ouaSe pune la fiert apa cu sare dupa gust,cand da in clocot se toarna in ploaie faina si se amesteca energic cu telul pentru a nu se face gogoloase,se amesteca incontinuu pana este fiarta faina de malai.
  • Se razaleste branza si telemeaua,carnatul si slanina se taie felii.
  • Slanina se prajeste intr-o tigaie,cand este aproape prajita se adauga si carnatul si se calesc impreuna.
  • Intr-o forma de yena,se pune pe fund putina untura rezultata de la topirea slaninii.Se pune un strat de mamaliga,deasupra carnat si slanina,1/2 din telemea,un strat de mamaliga,carnat si slanina,branza telemea,un strat de mamaliga,slanina si carnat si restul de telemea.
  • Se da la cuptor 20-25 minute pana se topeste branza.Se prajesc ouale si se servesc alaturi de mamaliga impaturata si smantana.

Rețete inrudite

YouTube

Carnati cu mamaliga


Poze

Mamaliga impaturita
Mamaliga impaturita - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

07/02/2012

Minunata

(0) (0) Abuz
02/01/2012

Aceasta mamaliga este foarte buna,si foarte consistenta,caloric vorbind,de accea am o propunere:mancati aceasta mamaliga impaturita dimineata,(noi luam masa de dimineata pe la 10)dar e bine cum doreste fiecare,deci mancand aceasta mancare dimineata asa cum va spuneam,va asigur ca nu o sa va fie foame paaana seara.BUNA TARE MAMALIGA ASTA IMPACHETATA!Pofta buna,va spune Arsineta

(0) (0) Abuz
20/11/2011

Nemaipomenita

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Mamaliga la cuptor cu de toate
Mamaliga la cuptor cu de toate
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Mamaliga cremoasa
Mamaliga cremoasa
2 porții
40 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Mamaliga stil hindi
Mamaliga stil hindi
5 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Mamaliga cu branza si oua romanesti
Mamaliga cu branza si oua romanesti
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Mamaliga, preparat traditional romanesc! Mamaliga, preparat traditional romanesc!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează