Ficatei libanezi

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Paella cu fructe de mare - explicata pas cu pas


Preparare

Preparare40 min
Gătire20 min
  • Ficateii se pun la prajit in ulei, iar in mijloc se pune ceapa taiata in 4- la mine s-a desfacut in mai multe
    se adauga condimentele si se lasa la foc mic pana se fac asa cum place fiecaruia.
  • Intre timp dat usturoiul pe razatoare, taiat ardei iute, nu pe tot ci doar varful.
  • Se stoarce bine lamaia, se amesteca impreuna cu usturoiul si ardeiul...cand ficateii sunt gata, inchidem focul, apoi adaugam maglavaisul de mai sus si acoperim cu un capac pret de 7 min.
  • Servit cu orez! merge bine cu lipie arabeasca.Deu as fi adaugat mai multa lamaie.nu trebuie sa fie prea acri, prea iuti sau prea usturoiati!


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+