Cum să gătești anghinarea în apă?

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
42 min

Anghinarea este una dintre legumele vedete ale primăverii, dar nu știm întotdeauna să o pregătim corespunzător pentru a o savura. Astăzi vă oferim secretele gătirii care nu necesită aproape deloc pregătire!


Ingrediente

2

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare2 min
Gătire40 min

Observații

De ce să gătiți anghinarea cu susul în jos?
Acest lucru permite anghinării să se înmoaie mai repede și să elimine cât mai multă apă.

Cum să mănânci frunzele de anghinare?
Scoateți frunzele una câte una și răzuiți frunza cu dinții pentru a elibera carnea. Frunzele de anghinare pot fi servite cu maioneza, vinegreta sau alioli.

Cum să mănânci inimioare de anghinare?
Inimioarele de anghinare se pot consuma calde și reci, pe plăcintă, pizza sau în salata.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+