Cighir
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire10 min
- Cantitatile nu le stiu, pentru ca sunt in functie de lungimea prapurei.
- Toate maruntaiele se dau prin masina de carne, se condimenteaza.
- Si se pun cateva oua pentru a lega compozitia , apoi se formeaza ca niste piftelute care se infasoara in prapure si se prajesc.
- Pentru prajit nu e nevoie de ulei pentru ca se va topi grasimea din prapure atunci cand se pun la prajit.
- Si pe final o poza cu printesa mea care mananca cu pofta mar cu morcovel.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
29/01/2014
Si inca o mie de puncte, daca s-ar putea. Asta gatea si mama mea, dar zau daca mai aud pe cineva sa stie asa retete. De varzari mai intreb si nu stie nimeni, calbasi cu ceapa frecata, coltunasi cu brinza, invirtita cu nuca pisata, mincare rece din ceapa cu inima si limba...