Aripioare picante
Ingrediente
4
Preparare
Preparare40 min
Gătire40 min
- Aripioarele se dau cu sare si piper. Restul ingredientelor se amesteca si se pun intr-o punga cu fermoar, si se adauga aripioarele peste. Se maseaza punga, asa incat toate aripioarele sa fie acoperite cu marinata, si se pun la frigider 1-2 ore, chiar mai mult.
- Cuptorul se incinge la 220 grade Celsius (425 Fahrenheit). Se intinde folie de aluminiu pe o tava, se unge cu ulei, se aseaza aripioarele si se baga in cuptorul incins pentru 35-40 minute, pana cand sunt rumenite, intorcandu-se aripioarele la jumatatea timpului de copt. Se servesc cu sos Ranch si eventual o bere rece!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
29/03/2014
Cred ca-s smechere rau. Am sa le pregatesc si am sa le pun la vanzare crude la macelarie. Sigur merg si pe gratar.
30/12/2013
Arata apetisant,am sa incerc si eu sa le fac si imi place ca nu trebuie sa prajesc
05/05/2012
Sosul nui vad reteta si sunt o mie de retete dar nu toate sunt la fel si nus tocmai bune