Aripioarele se dau cu sare si piper. Restul ingredientelor se amesteca si se pun intr-o punga cu fermoar, si se adauga aripioarele peste. Se maseaza punga, asa incat toate aripioarele sa fie acoperite cu marinata, si se pun la frigider 1-2 ore, chiar mai mult.
Cuptorul se incinge la 220 grade Celsius (425 Fahrenheit). Se intinde folie de aluminiu pe o tava, se unge cu ulei, se aseaza aripioarele si se baga in cuptorul incins pentru 35-40 minute, pana cand sunt rumenite, intorcandu-se aripioarele la jumatatea timpului de copt. Se servesc cu sos Ranch si eventual o bere rece!
Comentarii:
Cred ca-s smechere rau. Am sa le pregatesc si am sa le pun la vanzare crude la macelarie. Sigur merg si pe gratar.
Arata apetisant,am sa incerc si eu sa le fac si imi place ca nu trebuie sa prajesc
Pare buna
Fffffffffffffffffffffffffffffffff bune
Sosul nui vad reteta si sunt o mie de retete dar nu toate sunt la fel si nus tocmai bune