Aripioare picante

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 20 m

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare40 min
Gătire40 min
  • Aripioarele se dau cu sare si piper. Restul ingredientelor se amesteca si se pun intr-o punga cu fermoar, si se adauga aripioarele peste. Se maseaza punga, asa incat toate aripioarele sa fie acoperite cu marinata, si se pun la frigider 1-2 ore, chiar mai mult.
  • Cuptorul se incinge la 220 grade Celsius (425 Fahrenheit). Se intinde folie de aluminiu pe o tava, se unge cu ulei, se aseaza aripioarele si se baga in cuptorul incins pentru 35-40 minute, pana cand sunt rumenite, intorcandu-se aripioarele la jumatatea timpului de copt. Se servesc cu sos Ranch si eventual o bere rece!


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

29/03/2014

Cred ca-s smechere rau. Am sa le pregatesc si am sa le pun la vanzare crude la macelarie. Sigur merg si pe gratar.

(0) (0) abuz
30/12/2013

Arata apetisant,am sa incerc si eu sa le fac si imi place ca nu trebuie sa prajesc

(0) (0) abuz
29/06/2013

Pare buna

(0) (0) abuz
27/12/2012

Fffffffffffffffffffffffffffffffff bune

(0) (0) abuz
05/05/2012

Sosul nui vad reteta si sunt o mie de retete dar nu toate sunt la fel si nus tocmai bune

(0) (0) abuz



+