Intr-un vas batem spuma albusurile cu zaharul, adaugam galbenusurile, praful de copt stins cu lamaie, cacao si faina. Omogenizam bine compozitia.
Dam la cuptor incalzit in prealabil, pentru 30min.la foc potrivit (180*C).
Intr-o cratita punem 250ml lapte, si punem pe foc. Amestecam restul de lapte(100ml) cu praful de budinca si cele 2 linguri de zahar si turnam peste laptele din cratita. Amestecam continuu pana se ingroasa budinca. Dam deoparte adaugam untul si mixam bine , pana obtinem o crema fina .
Fierbem apa cu zaharul si lasam sa se raceasca apoi adaugam esenta de rom.
Batem frisca cu zaharul vanilat.Peste blatul racit ,turnam siropul apoi punem crema repartizand-o uniform, intindem si frisca un mod egal pe toata suprafata prajiturii. Cu o furculita , trasam usor dungi prin frisca apoi presaram bombonele colorate.