Este o prajitura extraordinar de buna.

Desert
Foarte ușor
1 h 15 m

Este o prajitura extraordinar de buna, combinatia de cacao a blatului, cu aroma de vanilie a cremei si frisca pufoasa este o imbinare perfecta.

Ingrediente

4

Crema:

Sirop :

Decor:

Preparare

Preparare45 min
Gătire30 min
  • Intr-un vas batem spuma albusurile cu zaharul, adaugam galbenusurile, praful de copt stins cu lamaie, cacao si faina. Omogenizam bine compozitia.
  • Dam la cuptor incalzit in prealabil, pentru 30min.la foc potrivit (180*C).
  • Intr-o cratita punem 250ml lapte, si punem pe foc. Amestecam restul de lapte(100ml) cu praful de budinca si cele 2 linguri de zahar si turnam peste laptele din cratita. Amestecam continuu pana se ingroasa budinca. Dam deoparte adaugam untul si mixam bine , pana obtinem o crema fina .
  • Fierbem apa cu zaharul si lasam sa se raceasca apoi adaugam esenta de rom.
  • Batem frisca cu zaharul vanilat.Peste blatul racit ,turnam siropul apoi punem crema repartizand-o uniform, intindem si frisca un mod egal pe toata suprafata prajiturii. Cu o furculita , trasam usor dungi prin frisca apoi presaram bombonele colorate.

Punctează această reţetă

MMona P

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: