Este o prajitura extraordinar de buna.
Este o prajitura extraordinar de buna, combinatia de cacao a blatului, cu aroma de vanilie a cremei si frisca pufoasa este o imbinare perfecta.
Ingrediente
4
Crema:
Sirop :
Decor:
Preparare
Preparare45 min
Gătire30 min
- Intr-un vas batem spuma albusurile cu zaharul, adaugam galbenusurile, praful de copt stins cu lamaie, cacao si faina. Omogenizam bine compozitia.
- Dam la cuptor incalzit in prealabil, pentru 30min.la foc potrivit (180*C).
- Intr-o cratita punem 250ml lapte, si punem pe foc. Amestecam restul de lapte(100ml) cu praful de budinca si cele 2 linguri de zahar si turnam peste laptele din cratita. Amestecam continuu pana se ingroasa budinca. Dam deoparte adaugam untul si mixam bine , pana obtinem o crema fina .
- Fierbem apa cu zaharul si lasam sa se raceasca apoi adaugam esenta de rom.
- Batem frisca cu zaharul vanilat.Peste blatul racit ,turnam siropul apoi punem crema repartizand-o uniform, intindem si frisca un mod egal pe toata suprafata prajiturii. Cu o furculita , trasam usor dungi prin frisca apoi presaram bombonele colorate.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă