Cornuri cu rahat

Desert
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire40 min
  • Drojdia se amesteca cu zaharul,dupa cateva minute se lichefiaza.Laptele se pune la incalzit,impreuna cu untul.
  • Se pun 500g faina in vas,se adauga drojdia lichefiata,laptele caldut si se framanta un aluat care se lasa la crescut aprox.40 minute.
  • Dupa ce aluatul a crescut,se formeaza cornurile,se ung cu ou si se dau la cuptor pentru 15-20min.,la 170-180 grade.

Punctează această reţetă

MMIMISOR

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

In etapa 3, cornurile nu se dau imediat la cuptor, ci se lasa la crescut ma intai

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bune ,gustoase

abuz

anonymous

Foarte bune.

abuz

anonymous

Cum se lichefiază drojdia cu zahărul dacă nu pui un pic de lapte

abuz

anonymous

*****

abuz

anonymous

Super bune. mai mereu fac aceasta reteta de cornulete. incercati si cele cu gem, sunt foarte bune.

abuz

anonymous

Super bune

abuz

anonymous

Excelent...

abuz

anonymous

Yami yami ...

abuz

anonymous

Votre commentaire: FOARTE DELICIOASE SI FRUMOASE!!!

abuz
  • pagina 1 / 2