Cornuri cu rahat
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire40 min
- Drojdia se amesteca cu zaharul,dupa cateva minute se lichefiaza.Laptele se pune la incalzit,impreuna cu untul.
- Se pun 500g faina in vas,se adauga drojdia lichefiata,laptele caldut si se framanta un aluat care se lasa la crescut aprox.40 minute.
- Dupa ce aluatul a crescut,se formeaza cornurile,se ung cu ou si se dau la cuptor pentru 15-20min.,la 170-180 grade.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
In etapa 3, cornurile nu se dau imediat la cuptor, ci se lasa la crescut ma intai
am gătit această rețetă
anonymous
Bune ,gustoase
anonymous
Foarte bune.
anonymous
Cum se lichefiază drojdia cu zahărul dacă nu pui un pic de lapte
anonymous
*****
anonymous
Super bune. mai mereu fac aceasta reteta de cornulete. incercati si cele cu gem, sunt foarte bune.
anonymous
Super bune
anonymous
Excelent...
anonymous
Yami yami ...
anonymous
Votre commentaire: FOARTE DELICIOASE SI FRUMOASE!!!
Punctează această reţetă