Cornuri cu rahat

Desert
4 porții
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Gătire40 min
  • Drojdia se amesteca cu zaharul,dupa cateva minute se lichefiaza.Laptele se pune la incalzit,impreuna cu untul.
  • Se pun 500g faina in vas,se adauga drojdia lichefiata,laptele caldut si se framanta un aluat care se lasa la crescut aprox.40 minute.
  • Dupa ce aluatul a crescut,se formeaza cornurile,se ung cu ou si se dau la cuptor pentru 15-20min.,la 170-180 grade.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
16/06/2015

In etapa 3, cornurile nu se dau imediat la cuptor, ci se lasa la crescut ma intai

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
17/06/2015

Bune ,gustoase

(0) (0) abuz
16/06/2015

Foarte bune.

(0) (0) abuz
16/06/2015

Cum se lichefiază drojdia cu zahărul dacă nu pui un pic de lapte

(0) (0) abuz
16/06/2015

*****

(0) (0) abuz
29/12/2013

Super bune. mai mereu fac aceasta reteta de cornulete. incercati si cele cu gem, sunt foarte bune.

(0) (0) abuz
09/03/2013

Super bune

(0) (0) abuz
20/02/2013

Excelent...

(0) (0) abuz
19/02/2013

Yami yami ...

(0) (0) abuz
11/02/2013

Votre commentaire: FOARTE DELICIOASE SI FRUMOASE!!!

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+