Brioşe cu iaurt şi zmeură

Brioşe cu iaurt şi zmeură
Desert
8 porții
Foarte ușor
40 min

O reţetă simplă şi uşoară, dar care e plină de savoare, de arome şi te răsfaţă în orice moment a-i savura-o!


Ingrediente

8

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4
Mari, 19/09/2021

Nu au ieșit briose, ci niște aluat crud la interior și crusta tare ca piatră la exterior.
O rețetă naspa

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
LS, 17/06/2020

Aceste briose au fost apreciate! Multumesc!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
16/06/2020

Rețeta e Greșită!!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Georgeta, 12/01/2018

Rețeta aceasta e gresita, dupa ce am pus toate ingredientele in ordinea descrisa n am putut amesteca compoziția, a iesit ca unna de biscuiti. Asta e prima si ultima rețetă pe care o incerc de pe acest site. Dezamagitor.

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
02/04/2017

Cea mai odioasa reteta de briose ever. Faina prea multa si zaharul tos ramane intreg. Timp pierdut. Traduceti mai cu atentie retetele

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
31/10/2015

Aceasta reteta este un dezastru! Cantitatea de făina este mult prea mare, nu sunt pufoase, nici prea dulci si s-au si lipit de hârtiile de copt. A fost imposibil sa le desprind. Păcat de ingrediente si de timpul pierdut.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
dia81
dia81, 24/06/2014

Din pacate am incercat si eu reteta si regret amarnic..este prima oara in viata mea cand incerc sa fac briose si desi eram sceptica de la inceput (in legatura cu gramajul la faina) am respectat intocmai reteta si a trebuit sa adaug lichide destule ca sa pot manevra compozitia. Ori ai gresit cand ai scris gramajul ori ai facut misto de noi...cert este ca de la tine nu mai incerc nici o reteta

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
13/10/2013

DELICIOS !!! miamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))))))

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
chris56, 16/08/2013

Daca fructele ajung in zona hartiei se lipesc de aceasta si se desprind impreuna cu hartia.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
29/11/2014

Si faina este cam multa si temperatura cuptorului este prea mare. Briosele se coc la 180 C aprox. 20 de minute.

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 4



+